снимка БулфотоПохитителите, които опитаха да отвлекат мъж във Враца, са задържани,

...
снимка БулфотоПохитителите, които опитаха да отвлекат мъж във Враца, са задържани,
Коментари Харесай

Похитители се представиха за полицаи и опитаха да отвлекат мъж

снимка Булфото

Похитителите, които пробваха да отвлекат мъж във Враца, са арестувани, оповестиха от полицията след интервенция от криминалисти на ГДГП и ОДМВР-Враца, под наблюдението на Окръжна прокуратура - Враца.

В резултат на дейни оперативни дейности и осъществена кординация са открити двама от нападателите на 49- годишен врачанин. Досъдебното произвеждане по случая е било формирано в деня на получен сигнал за нахлуване на телефон 112, съобщи през днешния ден.бг.

Вечерта на 20.07.2021 година, на ул. “Димитраки Хаджитошев ” в гр. Враца, мъжът бил спрян от четирима маскирани, показали се за чиновници от състава на Министерството на вътрешните работи. Те му нанесли електрошоков удара в региона на гърдите, а по- нататъшните им планове били осуетени заради интервенция на очевидец на протичащото се.

Незабавно след сигнала стартирали опретивните дейности, в границите на които били събрани доказателства за самоличността на двама от нападателите - на 30 и 27 години.

Извършени са претърсвания на няколко адреса в разнообразни градове на страната. Иззети са движимости, относими към предмета на делото. Назначени са експертизи.

Днес, с разпореждане на наблюдаващия прокурор,в обвинените са арестувани за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за налагане на ограничения за неотклонение “задържане под стража ” по отношение на двамата. Те са привлечени към наказателна отговорност за опит за похищение.

Продължават дейни дейности по определяне самоличността на останалите лица, съпричастни към осъщественото закононарушение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР